Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Volkswagen Golf можна буде підзарядити від звичайної розетки

Компанія Volkswagen представила в Берліні концептуальний автомобіль — гібридний хетчбек Golf Twindrive, батареї якого можна буде заряджати від звичайної розетки. Автомобіль створений у рамках національної програми з розробки і використання поновлюваних джерел енергії в автомобілях. Вже в 2010 році концерн проведе випробування 20 подібних автомобілів.

Силова установка Golf Twindrive складається з 82-сильного електромотора, що живиться від батареї і турбодизеля об’ємом 2 літри і потужністю 122 к.с. Як повідомляють представники компанії, передбачається, що в міських умовах хетчбек їздитиме на електротязі. Потужність мотора дасть змогу розганяти автомобіль до 150 км/ч. Без заряджання Golf Twindrive може здолати 50 км дороги. Заряджатися батарея хетчбека може або від звичайної розетки, або за допомогою системи регенерації енергії при гальмуванні. Щоб зробити автомобіль максимально економічним, його оснастять системою автоматичної зупинки і запуску двигуна.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com