Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Єврейський обозреватель» попався на гарячому

Відділ державної виконавчої служби у Подільському районі Києва, згідно з рішенням колегії суддів судової палати в цивільних справах Апеляційного суду Києва від 11 липня 2007 року, видав Міжрегіональній Академії управління персоналом 17 виконавчих листів на стягнення з газети «Єврейський обозреватель» і деяких діячів організованого єврейства в Україні, які попалися на гарячому, а саме Максимова Сергія Володимировича, Шифрина Едуарда Володимировича, Якова дов Блайха, Френкеля Михайла Ароновича і Рабиновича Вадима Зіновійовича, коштів за завдану шкоду діловій репутації. Газета має сплатити 5 000 гривень, а кожний зазначений «сіоніст» по 1 000 гривень.

Нагадаємо, що ці «діячі» у газеті «Єврейський обозреватель» №18/109 за вересень 2005 р. в статті «Антисемитское нападение в Киеве» поширили недостовірну, негативну, наклепницьку інформацію про МАУП, зокрема про начебто «разнузданную антисемитскую пропаганду, которую вот уже не один год организовано и с большим размахом ведет так называемая Межрегиональная Академия управления персоналом», «…киоски, в которых открыто, среди бела дня продается литература, призывающая к погромам». Які слова, які пасажі, висмоктані з пальця! Але Рабиновичу і цього здалося замало, і він від себе додав: «В таком киоске можно получить учебник, где написано, куда надо идти, кого бить и кто виноват». На всі ці недолугі запитання відповів суд: треба йти в касу МАУП і сплатити моральну шкоду. Ці кошти підуть на підтримку дитячих будинків і видання підручників, зокрема з історії, які варто почитати зайдам, щоб знати справжню історію народу, серед якого вони живуть, навчитися поважати його мову, культуру, традиції і віковічні прагнення. Сподіваємося, це хоч трохи навчить «богообраних» повазі до законів і прав інших людей вільно висловлювати думки і судження, навіть ті, що комусь не подобаються, і хто хотів би нав’язати українському суспільству і всьому світу свою «правду».

Вл. інф.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com