Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Як брати кредити онлайн на карту з поганою кредитною історією без відмови

Перед схваленням кредиту банки та мікрофінансові організації ретельно перевіряють позичальника. Зафіксовані порушення кредитних зобов'язань істотно знижують шанси на успішне отримання грошей у борг, а в банківських установах – стають причиною відмови. Саме тому ми вирішили розповісти, де та як брати кредити онлайн на карту з простроченням.

Де взяти гроші в кредит онлайн з простроченням

Звернення в мікрофінансову організацію – це перевірений спосіб отримати гроші в кредит онлайн для розв'язання фінансових питань. МФО готові видати першу позику на суму в середньому до 5 000 – 7 000 гривень, хоча деякі організації дають в борг новим клієнтам до 15 000 гривень. За користування позиковими коштами потрібно платити від 0.01% в добу. На погашення платежів компанії дають до 30-60 днів.

З огляду на кількість приватних небанківських організацій, вам доведеться витратити декілька годин на їх вивчення, вибір відповідного варіанта кредитування та проходження стандартних процедур. Набагато простіше брати кредити онлайн на карту з поганою кредитною історією через платформу https://groshman.com.ua, на якій є пропозиції від відомих МФО.

Вам потрібно лише залишити заявку, після чого система моментально підбере мінімум три пропозиції з максимальною ймовірністю схвалення заявки. Діяльність кожної компанії регулюється чинним фінансовим законодавством України, а документи знаходяться у відкритому доступі на сайті.

Як взяти кредит онлайн на карту з поганою кредитною історією без відмови

Щоб взяти гроші в кредит онлайн, перейдіть на сторінку реєстрації платформи Groshman. У реєстраційній формі вкажіть номер телефону та пароль. Відразу заповніть анкету позичальника, детально розповівши про себе, враховуючи ПІБ, паспортні дані, ідентифікаційний код, інформацію про зайнятість та доходи. На наступному етапі додайте спосіб отримання коштів, вказавши реквізити банківської картки.

Тепер можете надіслати запит на підбір варіантів кредитування, після чого вибрати один або декілька, подати заявку та дочекатися рішення. Коли заявку схвалять, залишиться підписати кредитний договір та отримати гроші в кредит онлайн на банківську картку.

Щоб брати кредити онлайн на карту з поганою кредитною історією без відмови, дотримуйтеся цих правил:

  • перевірте відсутність систематичного порушення зобов'язань по раніше оформленим кредитам;
  • уникайте великої кількості одночасно відкритих кредитних карт, кредитів в банку та мікрофінансових організаціях;
  • вказуйте правдиву інформацію в анкеті;
  • перевіряйте анкету позичальника на відсутність помилок;
  • обов’язково заповнюйте поля «місце роботи» та «щомісячний дохід» (вам не доведеться надавати довідки).

При підборі варіантів кредитування система враховує інформацію з анкети користувача та історію виконання кредитних зобов'язань. Такий підхід дає можливість підібрати пропозиції з ймовірністю схвалення від 92%. Ви можете надіслати заявку на отримання грошей в кредит онлайн відразу в декілька компаній, завдяки чому вдасться отримати схвалення мінімум в одній з них.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com