Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Медики назвали кашу, яка допоможе при хворобах серця

У сучасному світі існує дуже багато людей, які страждають від серцево-судинних захворювань, при цьому вони постійно вживають лікарські препарати, які не зовсім корисні для здоров'я. Тому медики розповіли про те, яким же продуктом можна захистити своє серце від різних захворювань.

Через забруднене повітря, неправильне харчування і нескінченні нервування безліч людей відчувають різні болі в організмі, в тому числі і в серці. Хтось не звертає увагу на них і продовжує псувати здоров'я, а хтось приймає багато лікарських препаратів, які коштують чималих грошей.

Але насправді лікарі стверджують, що найважливішим фактором, який впливає на здоров'я людини, є її раціон харчування. Якщо людина їсть все підряд і вживає жирну, смажену і шкідливу їжу, то ризик виникнення захворювань збільшується з кожним днем. Але якщо вона виключає з раціону такі продукти, а переходить на правильне і ретельно підібране харчування, то він не потрапляє в групу ризику.

Фахівці розповіли, за допомогою якого продукту можна зберегти здоров'я серця і захистити від появи різних захворювань. Таким чином, вони виділили перлову кашу, як найефективніший засіб для боротьби з серцево-судинними захворюваннями. За їх словами, в цій каші міститься велика кількість вітамінів В і К, які добре відбиваються на серці і судинах.

Таким чином, саме перлова каша регулює необхідний рівень шкідливого холестерину в крові, а її регулярне вживання може запобігти появі тромбів і бляшок. За словами медиків, в цій каші є багато магнію і заліза, а також клітковини і білка, які позитивно впливають на здоров'я організму людини.

Однак медики попередили, що у перлової каші, як і у будь-якого продукту, є певні протипоказання. Тому ті, у кого є проблеми з шлунково-кишковим трактом, повинні проконсультуватися з фахівцем перед тим, як включати цю кашу в свій раціон харчування.

Крім того, цей вид каші може встати в ряд з сучасними продуктами харчування, які вживають люди, коли хочуть схуднути. До таких модних продуктів харчування, поруч з якими можна поставити і перлову кашу, відносять булгур і пасту.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com