Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Переваги та особливості італійської керамічної плитки

Сьогодні керамічна плитка є одним з найбільш поширених облицювальних матеріалів, затребуваних як для внутрішніх, так і для зовнішніх робіт. Досить активно використовується цей матеріал для створення підлогового покриття, обробки сходів, доріжок і так далі.

Особливе місце серед відомих і популярних виробників керамічної плитки займали завжди заводи, розташовані в Італії. Саме італійські заводи і фабрики вважають визнаними лідерами за кількістю проданих колекцій і замовників. По всьому світу в найпопулярніших салонах оздоблювальних будівельних матеріалів можна знайти колекції італійської плитки, що відрізняються якістю і неповторними дизайнерськими рішеннями. Для багатьох споживачів уособленням якості і надійності у великому виборі керамічної плитки є італійська продукція. Ці вироби володіють особливим стилем, неповторним шармом і елегантністю. Гарантом переваги італійської продукції у сфері виробництва керамічної плитки є багаторічні традиції, які в цій країні бережуть і намагаються зберегти і в наші дні, для того щоб передати в спадщину майбутньому поколінню.

Якщо ви відвідаєте магазин, що спеціалізується на продажу італійської плитки https://prospero-style.com.ua/plitka, то поринете в феєричний, яскравий світ. Різноманітність матеріалу вражає і радує, так, кожен може знайти те, що допоможе створити в своєму будинку затишок і красу. Можливість комбінування різних елементів колекції, а іноді і різних колекцій, дозволить отримати неповторну і своєрідну атмосферу в будь-якому приміщенні. Тільки ваша фантазія може вас обмежувати. Для тих, хто не може уявити свій майбутній інтер'єр самостійно, спеціалізовані салони керамічної плитки пропонують послуги штатного дизайнера, який на місці допоможе зорієнтуватися у великому розмаїтті і створити ідеальний варіант, що влаштовує клієнта у всіх аспектах. У цьому світі краси неможливо згадати про наше радянське минуле, коли у всіх квартирах плитка була однаковою: білою або блакитною.

Сьогодні плитку вибирають не тільки за кольором. Сучасний матеріал відрізняється призначенням, тобто для різних приміщень і цілей консультант підбере для вас потрібну плитку. Є варіанти для зовнішньої обробки, які відрізняються морозостійкістю і стійкістю до стирання. Інші колекції створені саме для підлогових покриттів і володіють спеціальним нековзким поверхневим шаром. Який би варіант ви не вибрали, італійська плитка завжди буде чудово високої якості і найкращого дизайну.

Самі італійці вважають найважливішими такі якості керамічної плитки:

  • Висока міцність. Керамічна плитка – твердий і зносостійкий матеріал. Цей матеріал відмінно витримує навантаження від людської життєдіяльності.
  • Поверхня, обкладена плиткою, абсолютно непроникна. Саме тому кераміка є основним матеріалом для обробки приміщень з підвищеною вологістю і безпосереднім контактом поверхонь з водою.
  • Пожежобезпечність. Італійці з недовірою ставляться до сучасних пластикових оздоблювальних матеріалів.
  • Різноманітність формату плитки. Вона може бути як прямокутним, так і будь-якої неправильної форми. Довжина сторони прямокутної плитки може бути від декількох сантиметрів до метра і більше. Застосування різнобарвної затірки дозволяє виконати розшивку поверхні. Ця розшивка вносить додаткові акценти в сприйняття геометрії поверхні і всього приміщення, надає їй бажану фактуру.
  • Екологічність.

Керамічна плитка виконує кілька важливих функцій:

  • Естетична. Вона грає основну роль в оформленні дизайну приміщення;
  • Гігієнічна. Поверхня керамічної плитки абсолютно непридатна для розвитку бактерій і грибків, що дуже важливо для ванної, вона легко очищається від бруду.

Багатюща різноманітність дизайну продукції дозволяє підбирати варіанти в залежності від творчої задумки або призначення приміщення. Італійська плитка для ванної відрізняється не тільки чудовим зовнішнім виглядом, але і не слизьким покриттям, вологостійкістю, довговічністю. Грамотно підібраний варіант прикрасить кімнату, надавши їй оригінальність, вишукану і аристократичну атмосферу.

Італійська плитка для кухні — це чудовий матеріал для декорування. Бездоганна якість і елегантний дизайн будуть радувати власника протягом усього терміну експлуатації оздоблювального матеріалу.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com