Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Кабмін дозволив українцям жити в борг

Кабінет міністрів України дозволив громадянам, які не отримують житлові субсидії, оплачувати житлово-комунальні послуги в розстрочку.

Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду, повідомив глава Національної комісії регулювання енергетики Дмитро Вовк.

Він уточнив, що за заявою споживача комунальних послуг він може отримати розстрочку і в місяць звернення йому необхідно буде сплатити 50% рахунку. Іншу частину необхідно буде оплатити рівномірно протягом квітня-вересня наступного року, до початку наступного опалювального сезону.

Запропонувала уряду ввести розстрочку платежів ЖКГ для українців парламентська фракція "Народний фронт" з ініціативи екс-прем'єра Арсенія Яценюка.

А.Яценюк, будучи главою уряду, підвищив тарифи ЖКГ для українців в 3 рази. Його наступник Володимир Гройсман продовжив реформи і підвищив тарифи ЖКГ ще в 2 рази. Таким чином, середній рахунок за послуги ЖКГ в опалювальний сезон в 2 рази перевищує мінімальну зарплату в країні.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com