Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Китайці добре «пролікувалися»?

Офіційний представник Олімпійського комітету Росії (ОКР) Геннадій Швець заявив, що успіхи китайських спортсменів на Іграх-2008 пояснюються використанням досягнень фармакології і народної медицини. Він також наголосив на великому матеріальному і людському ресурсі Китаю, повідомляє РІА «Новини».

За словами Швеця, котрий обіймає посаду керівника прес-служби ОКР, цілком можливо, що китайці використовують фармакологічні засоби, котрі не входять у список речовин, заборонених Світовим антидопінговим агентством (WADA).

Чиновник ОКР наголосив, що китайці можуть користуватися і досягненнями сучасної фармакології, і народною медициною. «У них є вибір — населення півтора мільярда», — сказав Швець. За словами чиновника, у Китаї проводиться відбір талановитих дітей, що проходять таку олімпійську підготовку, якої немає в інших країнах.

Швець вважає, що на Літній Олімпіаді 2012 року в Лондоні китайські спортсмени зможуть виступити ще  краще, ніж на Іграх у Пекіні.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com