Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

На високому фаховому рівні

Ректорові Міжрегіональної академії управління персоналом
Головатому М.Ф.

Шановний Миколо Федоровичу!

У Міністерстві внутрішніх справ 10.04.2008 проведено круглий стіл на тему: «Теоретико-методологічні засади обліку, контролю, аналізу та проблеми проведення судово-бухгалтерської експертизи».

У заході взяли участь керівництво Головного слідчого управління Міністерства, заступники начальників головних управлінь, управлінь МВС України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, на залізничному транспорті — начальники слідчих управлінь, професорсько-викладацький склад Інституту міжнародної економіки та фінансів ім. Великої княгині Ольги Міжрегіональної академії управління персоналом (далі — Академія).

Висловлюємо глибоку подяку за сприяння в організації круглого столу, який пройшов на високому фаховому рівні, у першу чергу, завдяки змістовним виступам викладачів очолюваної Вами Академії професорів Базася М.Ф., Бондаря В.П., доцентів Левочко М.Т. та Бігдаша В.Д.

Сподіваємося на плідну співпрацю й у подальшому.

З повагою заступник
Міністра Внутрішніх справ
П.В.Коляда

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com