Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Центру «Милосердя» бути!

МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ

ГОЛОВІ НАГЛЯДОВОЇ РАДИ
МІЖРЕГІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
ЩОКІНУ Г.В.

 

Шановний Георгію Васильовичу!

Українська Православна Церква має честь засвідчити Вам свою високу повагу та подяку за проведення навчально-виховної роботи у Вашому навчальному закладі та плідну співпрацю з Церквою по ряду напрямків.

При Священному Синоді Української Православної Церкви створено відділ «Місія «Церква і медицина», який, зокрема, співпрацює з Всеукраїнською Асоціацією паліативної допомоги. Першим проектом цієї співпраці буде будівництво першого українського центру паліативної допомоги «Центру медико-соціальних погслуг «Милосердя» на 150 ліжок з лікарняним храмом в передмісті Києва. Також організовується система підготовки медичних сестер милосердя, які надаватимуть хворим не тільки медичну, але й духовну допомогу, поширюватимуть в суспільстві християнську етику та мораль. У перспективі на базі центру «Милосердя» планується створення церковної лікарні з навчальним центром.

Студентами та співробітниками ввіреної Вам Академії розроблено Міжнародний проект «Біди чужої не буває!», мета якого — допомогти у зборі коштів, необхідних для будівництва та облаштування вищеназваного центру.

Будемо вдячні Вашій згоді стати одним з ініціаторів проведення Всеукраїнської Великодньої благодійної акції «Біди чужої не буває!». Глибоко переконані, що 45-тисячна студентська молодь Міжрегіональної Академії управління персоналом, одного з найбільших недержавних ВУЗів в Україні стане дієвим прикладом для мільйонів небайдужих до людського горя та проростить зерно милосердя в українському суспільстві.

Прикликаю на Вас Боже благословення

МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ
ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ
Володимир

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com