Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Податки очима дітей»

Державна податкова адміністрація України щорічно проводить Всеукраїнський конкурс дитячої творчості з податкової тематики.

Головною метою проведення конкурсу «Податки очима дітей» є виховання підростаючого покоління, надання дітям можливості реалізувати власні творчі здібності, формування у дітей та юнацтва розуміння ролі, значення та місця податків у житті держави і суспільства, усвідомлення того, що своєчасна сплата податків забезпечує соціальний захист громадян України, підвищує добробут кожної конкретної людини

В ДПІ у Голосіївському районі м. Києва закінчився І етап конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей». Цього року у конкурсі приймали участь художні роботи, твори декоративно — прикладного мистецтва, а також літературні твори. Таким чином у конкурсі прийняли участь юні талановиті прозаїки, поети, скульптори і художники. Конкурс проводився серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів у віковій категорії від 6 до 15 років. В своїх роботах діти та юнаки відобразили роль і місце податків у житті суспільства і держави. Деякі малюнки були доповнені дотепними виразами. Такими як: «Щоб радісні були нащадки, не забувайте про податки!», «Хочеш в місті порядку — сплачуй вчасно податки», «Податкова інспекція — берегиня добробуту нашого народу», «Українці, сплатимо податки — досягнемо зірок!», «Сплачуйте податки для добробуту нащадків», «А ти сплатив податки?!» тощо.

З навчальних закладів Голосіївського району на розгляд компетентного журі було передано 54 творчі роботи. Основними критеріями оцінювання робіт були актуальність і повнота розкриття тематики, творчій підхід.

Урочисте нагородження на районному рівні переможців І етапу конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей» відбулося 07 травня 2008 р. у приміщенні Управління освіти Голосіївського району м. Києва. В подарунок переможці одержали грамоти, а також пам’ятні призи — фотоапарати, мобільні телефони, фарби та кісточки, конструктор, радіоприймачі та плеєри.

На початку нагородження начальник Управління освіти Голосіївського району м. Києва Телевний В.І привітав присутніх дітей, переможців конкурсу, їх батьків та вчителів з перемогою у конкурсі та виразив надію, що проведення заходів спільно з податковою інспекцією Голосіївського району м. Києва сприятиме підвищенню податкової культури школярів — майбутніх платників податків.

Перший заступник начальника Тульговець Ірина Василівна вручила переможцям грамоти та подарунки. Крім того, було відзначено особливим призом за активну участь у конкурсі колектив спеціальної загальноосвітньої школи — інтернату № 7, школярам цієї школи була подаровано енциклопедію, яка складається із з трьох томів.

Найкращі роботи будуть направлені до ДПА у м. Києві для участі у міському конкурсі «Податки очима дітей».

Сподіваємося, що роботи юних митців сприятимуть вихованню податкової культури населення, зростанню податкової свідомості громадян, процвітанню та збагаченню України. Тому що добробут та процвітання України залежать від всіх нас, адже держава багата, коли всі сумлінно сплачують податки!

ДПІ у Голосіївському районі м. Києва

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com