Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Загадкова» типографія

Народний депутат від БЮТ Остап Семерак заявляє про виявлення типографії, в якій був надрукований фальшивий випуск газети «Вечірні вісті».

За його словами, друкарня знаходиться в Оболонському районі столиці по вулиці Новозобарська, 2/6. Семерак сказав, що народним депутатам від БЮТ та представникам Оболонського районного відділу внутрішніх справ вдалося потрапити у підпільну друкарню, де було вилучено декілька сотень тисяч фальшивого тиражу газети. Семерак повідомив, що також вдалося виявити фірму, яка є власником цієї типографії. «Люди, які розповсюджували на станціях метро фальшивий випуск газети «ВВ», повідомили, що директор типографії Альона Сандубра займалася друком цієї газети та була відповідальна за її розповсюдження. Власником типографії є підприємство «Трейд інформ», яке в певних колінах має відношення до Ірени Кільчицької», — додав Семерак.

«Є ксерокопії паспортів та оригінали документів людей, які працювали як оператори і людей, які сплачували. Ці матеріали передані до МВС. Директори та засновники типографії зараз ховаються. Нам вдалося затримати фактичного бухгалтера цієї типографії, яка зараз дає свідчення і з’ясовується, що матеріали були підготовлені і надруковані підготували журналісти Роман Костриця та Денис Жарких», — розповів депутат.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com