Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Конкурс, де виграють усі

У столичному Палаці мистецтв «Український Дім» відбулося справжнє свято молодості та жіночої краси, найрейтинговіший серед усіх масових заходів Міжрегіональної Академії управління персоналом — «Студентська красуня МАУП-2007», у якому змагаються, демонструючи інтелект, вишуканість, силу, привабливість, вправність, манери поведінки, дотепність, артистизм та вміння чарувати серця, студентки Академії.

Усі учасниці попередньо пройшли відбірковий етап у Всеукраїнському та Президентському університетах МАУП, визначивши поміж собою дванадцять найдостойніших, яким і судилося в чесному змаганні поборотися за звання найвродливішої.

Навколо події відчувався неабиякий ажіотаж, зала була вщент заповнена студентами молодших та старших курсів, батьками та друзями конкурсанток, які палко підтримували своїх фавориток. У такій святковій та пройнятій енергією боротьби атмосфері членам журі, серед яких — ректор Академії Микола Головатий, перший проректор МАУП Володимир Яровой, проректор з навчально-методичної роботи, генеральний директор Президентського університету Валерій Захожай, проректор МАУП з регіональної роботи Людмила Гурч, завідувач вокальним відділенням музичного училища імені Глієра Катерина Мамчур та Ольга Атаєва, заступник директора модного дому «Юнона», який вже традиційно забезпечує конкурсанток вечірніми сукнями, а також кандидат у майстри спорту, лауреат Всеукраїнських та міжнародних конкурсів артистів бального танцю Андрій Колесник, головний майстер проекту «Візаж-студії» при компанії «Фаберлік» Наталія Петренко, президент Всеукраїнської асоціації студентів Віталій Пелипенко та співачка, лауреат Всеукраїн­ських та міжнародних конкурсів Вєста Камєнєва, — варто було проявити пиль­ність та об’єктив­ність.

У першому конкурсі «Візитівка рідного краю» неабияке захоплення викликали костюми студенток-красунь — справжні витвори дизайнерського мистецтва. Втім, феєрія на цьому не закінчилася: танці, співи, декламування поетичних творів, театралізовані виступи… Артистизм учасниць просто полонив глядачів.

У конкурсі «Весняні фантазії» кожна з учасниць продемонструвала здібності з хореографії, пластики та вокальні можливості, винахідливість і оригінальність у постановці театральних сцен.

Не залишив байдужих до краси жіночого тіла найжаданіший для чоловічої частини глядацької зали конкурс «Пляжний сезон». Зала вибухнула сплеском емоцій та оваціями, коли конкурсантки під гучний музичний супровід вишукано дефілювали сценою у купальниках з пляжними аксесуарами.

Феєричний вечір закінчувався парадом вечірніх суконь.

Отже, у номінації «Панна вишуканість МАУП» перемогла Оксана Циганчук. Титулу «Панна артистичність» удостоїлася Стелла Гусейнова. Яна Анісімова виборола титул «Панна симпатій журі». Галині Унгурей дісталося звання «Панна елегантність». Юлію Кричильську з Рівного визнали за найкращу глядачі, вона отримала титул «Панна глядацьких симпатій». Представниця Львова Оксана Іванюк перемогла у номінації «Панна досконалість». Ірина Русна з Чернівців у нелегкій боротьбі виборола звання «Панна загадковість». Титул «Панна модель» дістався Надії Степаненко. Третє місце за підсумками змагань дісталося одеситці Яні Павлій, друге — студентці Дніпропетровського МАУП Ганні Кононенко. Переможницею конкурсу «Студентська красуня МАУП-2007» стала киянка Катерина Гурдіна.

Такі свята об’єднують студентство, формують звичаї та традиції Академії, додають натхнення і бажання вчитися, спілкуватися і насолоджуватися молодістю, підкорювати нові вершини та відкривати в собі творчі можливості.

Не забуваймо, що краса наших жінок не лише в їхній зовнішній привабливості, а й у душевній щедрості.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com