Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Скопенко! На вихід!

Народні депутати з фракцій Партії регіонів, «Наша Україна» та БЮТ Володимир Ярощук, Михайло Поживанов та Валерій Келестін виступили з проханням до Президента України Віктора Ющенка та міністра освіти і науки Станіслава Ніколаєнко перевірити законність перебування Віктора Скопенка на посаді ректора Київського національного університету.

Крім того, депутати вимагають призупинити його повноваження на час проведення перевірки фактів зловживання з землею навчального закладу. Народні депутати у своєму запиті нагадують, що нещодавно закінчився строк перебування Віктора Скопенка на посаді ректора університету. Але він і надалі продовжує обіймати посаду. Таким чином порушуються норми Закону України «Про вищу освіту». Крім того, у запиті депутати підіймають питання про те, на яких підставах Скопенко керує навчальним закладом, чи має він право підписувати фінансові та інші документи фінансово-господарської діяльності ВНЗ. Чи є законними дії Скопенка стосовно землі університету, зокрема йдеться про факт передачі більш ніж 28 гектарів комерційним структурам.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com