Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Новини Києва на сайті 24 каналу

Всі ми живемо в світі сучасних технологій, які дозволяють нам не тільки істотно спростити власне життя, а й розвиватися як особистість. Звичайно ж, в даному напрямку відіграє значну роль інтернет, адже перебуваючи в будь-якій точці планети, ми можемо спілкуватися один з одним, стежити за різноманітними подіями та заходами, а також читати найсвіжіші новини.

Будь-яка сучасна людина розуміє, що сьогодні прожити в світі без новин неможливо. Безсумнівно, для цього потрібно знайти об'єктивний ресурс, який буде подавати новини чесно і без спотворення інформації. Варто визнати, що таких ресурсів в інтернеті можна перелічити на пальцях однієї руки, адже у багатьох з них є свій інтерес в тій чи іншій подачі інформації, тому варто уважно поставитися з вибором новинного порталу.

На сьогодні Телеканал новин 24 подає інформацію чітко та об'єктивно без переваги будь-яким інтересам. Таких веб-ресурсів на сьогоднішній день дійсно дуже мало, до того ж зіпсувати репутацію об'єктивного видання після публікації кількох замовних статей дуже легко, і інтернет аудиторію після такого факту, якщо він став загальновідомим, повернути дуже складно.

Новинам з столиці присвячений окремий розділ, де публікуються новини Києва. В основному вони охоплюють актуальні та резонансні події у місті. Цей розділ, безсумнівно, буде цікавий не тільки киянам. Події, повідомлення екстрених і оперативних служб, тут швидко і своєчасно можна дізнатися відразу, не займаючись пошуком інформації в інших джерелах.

новини Києва - 24канал

Досить часто можна зустріти людей, які, начитавшись новин певного характеру, схиляють іншого співрозмовника до своєї точки зору, а це і є перший знак до того, що людина читає новини, подані з однієї точки зору, які не обов'язково може бути об'єктивною, і швидше за навпаки. Варто визнати, що перевірити ту чи іншу новинну інформацію зовсім не складно зайшовши на кілька альтернативних джерел, але як показує практика, такий перевіркою мало хто займається і читачі вірять всьому, що написано. Звичайно ж, в період інформаційних воєн правильно подана інформація має визначальне значення в свідомості людини, тому певні умільці цим користуються.

Кореспонденти Каналу 24 завжди знаходяться в центрі подій і в будь-який час готові розповісти про те, що відбувається в Києві.

Резюмуючи вищевикладене, можна ствердно зазначити, що хороший ресурс з новинами політики, криміналістики, економіки або спорту відіграє важливу роль не тільки в свідомості читачів, а й в його діях до оточуючих, тому не варто думати, що правильно або неправильно подана інформація не має значення , а в ідеальному випадку, абсолютно будь-яку інформацію, отриману з джерела в інтернеті, по радіо або по телевізору, потрібно ретельно перевіряти, так як замовних сюжетів в ЗМІ на сьогоднішній день дуже багато.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com