Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Депутати Ради розуміють, що не виправдали надій виборців

Тільки 2,6% депутатів поставили оцінку "відмінно" діяльності Верховної Ради. Про це свідчать результати опитування депутатів, проведеного в кінці вересня Інститутом Горшеніна.

Ще 15,6% оцінили роботу Ради на "добре". У той же оцінку "задовільно" поставили 41,6%, "погано" - 32,5%, "дуже погано" - 7,8%.

Опитування депутатів проведено з урахуванням кількісного складу фракцій Верховної Ради. В опитуванні взяли участь 163 парламентарія. Опитування проводилося методом анкетного інтерв'ю.

Як повідомлялося, кількість громадян України, які підтримують проведення дострокових парламентських виборів, в серпні зросла до 52,7% з 47,6% в липні.

За даними соціологічної групи "Рейтинг", діяльність Верховної Ради зовсім не схвалюють 48%, скоріше не схвалюють 35%, в той час як скоріше схвалюють лише 10%. Повна підтримка респондентів українського парламенту знаходиться в межах статистичної похибки. Не відповіли на опитування 6%.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com