Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Особливості ремонту котеджів

У досвідчених руках умілого майстра приватні будинки стають неймовірного стильними та практичними. Професійний ремонт будинків і котеджів включає ряд різнорідних операцій: демонтажних; покрівельних; висотних; реставрацію балкону; фасадну реконструкцію будинку і питання гідроізоляції. Щоб реалізація складного проекту завершилася успіхом, довірте цю справу досвідченим майстрам.

Багато фірм сьогодні готові зайнятися і розробкою дизайн-проектів. Вони пропонують надати косметичний або капітальний ремонт котеджів під ключ - послуги такого формату зазвичай підлаштовують згідно з заявленим бюджетом і вписують їх реалізацію в строго відведені часові терміни.

Досвідчені фахівці готові надати рекомендації щодо того, які роботи і як краще виконати конкретно у Вашому випадку. Спектр послуг складається з проектування дизайну, опису ремонтно-оздоблювальних робіт, доставки необхідних будівельних матеріалів.

У порівнянні з роботами, що здійснюються в квартирах або офісах, даний спектр зазвичай має на увазі більш розширений перелік робіт, що має на увазі монтаж каналізації, водопостачання, покрівлі та декоративне оформлення фасадів.

Традиційно ремонтні роботи розподіляються на косметичні, стандартні або капітальні. Мета косметичних перетворень - відновити вигляд при мінімальних витратах. Як правило, належить і досить-таки невеликий обсяг робіт, який складається з заміни підлогових покриттів, поновлення колірної гами стін або декоративного оздоблення стелі.

Сучасний ремонт домов Киев скрадається з великого переліку операцій, що включає заміну систем життєзабезпечення, віконних і дверних блоків, а також оновлення дизайну інтер’єру.

Капітальні ремонтні роботи вважаються найбільш витратними з точки зору ціни, трудових ресурсів і самого часу на реалізацію.

Необхідність такого кардинального рішення зазвичай виникає при серйозних дефектах, при необхідності в зміцненні фундаменту і несучих конструкцій, перепланування внутрішнього простору та інших реконструктивних заходів. Комплексний підхід проведення ремонтних робіт «під ключ» гарантує високоякісний і довговічний результат.

Ремонт котеджів має ряд відмінностей, які не належать безпосередньо до його конструкційних особливостей:

Велика площа приміщень. Через це, тут практикуються трохи інші підходи до проектування і обробки інтер'єрів. Облаштування інтер'єрів в котеджі набагато складніше і вимагає певної спеціалізації саме на даному напрямку.

Єдність. Кожна квартира може бути унікальна, але котедж повинен бути гармонійний весь, причому як зовні, так і всередині. Відповідність внутрішніх інтер'єрів зовнішньому фасаду - це вже велика складність. А якщо врахувати ще й необхідність узгодження кожного приміщення, то ситуація стане ще більш складною.

Прибудинкова територія. Вона є важливим чинником комфорту і загального стилю, тому планувати ремонтні роботи (особливо, масштабні) без урахування їх впливу на прибудинкову територію - не можна.

Інженерні мережі. Як правило, інженерна мережа котеджу набагато складніше, ніж квартири. Швидше за все, тут більше розгалужені трубопроводи та електропроводка. Крім того, в приватних будинках, зазвичай, більше обладнання (наприклад, водогрійний котел або автономна станція). Це так само трохи ускладнює планування ремонтних робіт.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com