Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Справа не в Конституції, а в аморальності української «еліти»

Якщо ми вважаємо себе  Божим створінням і хочемо жити по Законах Божих, то Конституцію повинні писати віруючі у Бога люди. І ні в якому разі, це не повинно бути дозволено атеїстам, які здатні створити тільки рабське суспільство. А якщо Конституцію будуть писати атеїсти разом з віруючими у Бога людьми, то матимемо феодальне суспільство.

Ми вважаємо себе Божим створінням, бо президент приймає присягу на Біблії, відповідно він повинен керуватися Конституцією, яка повинна бути створена на засадах Божого Закону. А Божий Закон говорить, що всі люди перед Богом рівні, й всі повинні працювати, й чесно ділити блага між собою, й тільки тоді всім буде добре. І тут відразу видно: хто є хто? Одні агітують, що необхідно всім працювати, щоб підняти економіку, сільське господарство й тоді будемо добре жити, а другі репетують: «Виберіть мене й зразу всім буде добре», що ми й робимо, бо  хочемо добре жити не працюючи, порушуючи тим самим Божий Закон. Відповідно, тоді  добре живуть ті, хто нами керує, а ми животіємо, бо піддались агітації атеїстів.       

Може, вже досить наступати на одні й ті ж граблі? Не вже ж, нас нічого не навчило життя? Нам потрібно зрозуміти, що поки не запрацюють на благо людей реформи в економіці, суспільному житті й в управлінні державою; поки в законодавчій владі не переможуть безбожників і перестануть битись, тоді можна буде взятись за написання Основного Закону Держави.

Щоб керувати Державою, в якій ще є безбожники, необхідно мати сильну вертикаль влади, тобто, це повинна бути Президентсько-парламентська Республіка, де Президент повинен мати великі повноваження й таку ж велику відповідальність перед народом, й якого при порушені Основного Закону, можна було би притягнути до відповідальності. А цього можна  досягнути при незалежності основних гілок влади: законодавчої, виконавчої, судової й вільної  незалежної преси. Нам не потрібна колгоспна (парламентська) республіка з колективною безвідповідальністю, за яку так агітують безбожники і шахраї. Нам потрібна народна Конституція, а не всенародна без участі народу.

Наша перша Конституція, як відомо, приймалась атеїстами і матеріалістами, де  Президент мав великі повноваження, але ніякої відповідальності, з чого випливало, що його основна задача стати мільярдером, щоб контролювати економіку держави й бути безстроковим її керівником. Для виконання цієї задачі була проведена масова прихватизація державного майна керівниками різних рівнів. Що вищий рівень, а він був доступний тільки людям далеким від Бога і моралі, то більше було прихватизовано майна. А пізніше пішли податкові пільги для скоробагатьків і шахраїв, порушення законодавства, всілякі моделі недоторканості. Стало тенденцією — піти у «народні» депутати з метою прискореного збагачення і недоторканості. Не залишились осторонь від збагачення й керівники міліцейських, судових, учбових, лікувальних та інших структур. Корупція охопила усі прошарки населення по всій вертикалі. За рахунок простого люду, якого зробили кріпаками як гриби виросли олігархи, які нині будують дорогущі футбольні проекти, гасають на яхтах і автівках у кілька мільйонів доларів, вивозять гроші вагонами у офшори, а населення при цьому ледь виживає на зарплату у півтори тисячі гривень. Тобто нас примусили працювати мало не за їжу. Таке було хіба що у сталінських концтаборах. Якщо ми не хочемо повторення того дикого пригноблення людей, то необхідно почекати з розробкою нової Конституції, яка, думаю, у сучасних умовах щонайменше нічого не зробить, а вірогідно лише посилить олігархічну вертикаль влади і применшить права простих громадян. Треба вимагати від нашої псевдоеліти, яка сидить при владі, дотримання Божих заповідей. І за це має взятися наша Церква. Без належної моралі еліти — небуде діяти жодна навіть найкраща конституція. Бо безбожник і моральний покруч за гроші завжди  обійде будь-який закон. А ми своїм мовчанням лише спонукатимемо шахраїв до цього. Тому, люде, не мовчіть. Виводьте за вушко на світло шахраїв, пристосуванців, хабарників. Нехай громадський осуд примусить їх соромитися своїх вчинків. Допоможіть журналістам у їх розслідуваннях несправедливих рішень влади. Кожен, навіть найменший українець, має долучитися до справи утвердження справедливості в Україні.

Петро Кітик
Лемківщина

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com