Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЗАПРОШЕННЯ ДО СПІВПРАЦІ

У Києві розпочав діяльність Міжнародний Інститут державотворчих та економічних стратегій. Мета його створення — дослідження національних, континентальних та планетарних проблем держави, права, економіки, управління, психології, безпеки тощо. Інститут очолив професор МАУП, Академік Всесвітньої ІАДППЕ В.І.Перець. Зараз, одночасно з формуванням структури і штатів, створюються авторські колективи для розробки проекту Конституції України, проектів Концепцій судової, земельної, комунально-житлової та інших реформ. Заплановано проведення в 2012 році кількох міжнародних та однієї Всесвітньої науково-практичних конференцій.

Формуються також інтернаціональні дослідницькі колективи для вивчення проблем світової валюти, банківської планетарної системи, природи тероризму, піратства, регіональних конфліктів, розробки Екологічної Конституції Землі.

У складі Інституту вже діють департаменти дослідження проблем і практики застосування цивільного, господарського, адміністративного, кримінального й інших галузей права, державного будівництва, а також: лабораторії інтелектуальної власності і експериментальної та прикладної психології, Економічної політики та економічних відносин та інші.

Міжнародний Інститут співпрацює з Інститутом права МАУП. Багато студентів цього ВНЗ виявили бажання проходити стажування на постійній основі в дослідницьких, практичних, випробувальних, впроваджувальних підрозділах Міжнародного Інституту. Важливо, що всі студенти отримають підтвердження про  роботу на певних посадах (юриста, менеджера, психолога, економіста і т. д.).

Сподіваємось, що ця публікація ще більше розширить зв’язки Міжнародного Інституту з МАУП. Професорсько-викладацький склад Академії різних спеціальностей і спеціалізацій можуть прийняти участь в роботі міжнародних авторських колективів, запозичити досвід розробки програм, робочого інструментарію та методик проведення досліджень. У підсумку, мета у всіх нас одна — робити добрі справи для України і світового співтовариства.

Міжнародний Інститут проводить Конкурс на кращого студента — дослідника ВНЗ України.

Загалом важливо, що співпраця з МАУП, іншими провідними ВНЗ України буде корисною для Міжнародного Інституту державотворчих та економічних стратегій. Необхідні коментарі можна отримати у професора Інституту права МАУП, директора Міжнародного Інституту, Перця В.І. (тел. 044-227-77-18; 0962626880).

Перший заступник міжнародного Інституту
Доктор права
Вікторія Степанова

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com