Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Міжнародний круглий стіл

Нещодавно в Інституті міжнародних відносин та лінгвістики Міжрегіональної Академії управління персоналом  відбувся Міжнародний круглий стіл. У своїх стінах Академія приймала поважних гостей, представників з Національного Конституційного Конгресу (Україна), Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України, Центру глобальної стратегії (Росія, Білорусія), Фонду «Скорочення ризиків» (Швейцарія), Асоціації міст та общин України, Асоціації жителів гуртожитків України, Асоціації ділового співробітництва «Київ-Пекін»(Україна).  Причиною зібрання стала необхідність розглянути та обговорити важливі міжнародні питання, зокрема: «Народна економіка – інноваційна основа стійкого розвитку нації»,  «Цивілізаційний масштаб безпеки національного розвитку в умовах нових викликів глобалізації», «Цивілізаційна єдність у просторі Євро-Азіатської інтеграції – фундаментальна умова глобальної конкурентоспроможності пострадянських держав і націй на шляху формування багатополюсного світу».

Першим до слова запросили ректора Міжрегіональної Академії управління персоналом Анатолія Подоляку, у якому вінпривітав усіх присутніх у стінах нашого закладу: «Академія пишається, що цей Міжнародний круглий стіл проводиться саме у нас. Ми відкриті для інтернаціонального діалогу і готові обговорювати ті проблеми, які є в нашій країні, та які безпосередньо стосуються особисто нас. Ми націлені на активні дії та  вирішення тих питань, які входять у коло нашої компетенції». Далі Анатолій Миколайович розповів про роботу МАУП на теренах освітянського простору нашої держави та за її межами, а також про роль вищої школи у вихованні і формуванні особистості.  

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com