Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ДЕБЮТАНТИ-ПЕРШОКУРСНИКИ МАУП

У Міжрегіональній Академії управління персоналом вже стало традицією від­мічати свято «Дебют першокурсників». Ступаючи на стежину знань, ще вчорашні абітурієнти стають справжніми студентами та приєднуються до дружнього колективу однолітків.

МАУП славиться не лише високим рівнем знань студентів, але й розмаїттям позанавчальних заходів. Одним з таких і є сьогоднішнє свято.

Вже в котрий раз старшокурсники та викладачі збирають першокурсників разом у Пущі Водиці. Ліси, озера, чисте повітря, прорізане гомінким сміхом, стають наче символами Академії. Очі новачків „горять” цікавістю, посмішки не сходять з облич, все наповнене чеканням чогось нового.

Перший старт взяв на себе проректор з навчально-методичної роботи, генеральний директор Президентського університету Курко Микола Нестерович: «Шановні першокурсники, дозвольте привітати Вас зі вступом на навчання до Міжрегіональної Академії управління персоналом. Ви вступили в прославлений вищий навчальний заклад. Навчальний процес будуть забезпечувати 30 докторів наук та 170 кандидатів наук. Хочу побажати Вам ці роки присвятити навчанню, адже навчається той, хто вчиться».

За такою проникливою промовою слідували виступи дебютантів-першокурсників та студентів старших курсів. Розпочали концерт дуже жваво студенти економіко-правового технікуму при МАУП, продемонструвавши веселу сценку зі студентського життя. Олександр Тихоненко зачарував всіх своїм виконанням пісні «Я піду в далекі гори». А першокурснику Валерію Кудренку допомагала в дуеті старшокурсниця Світлана Фетрова. Далі виступали студенти різних спеціальностей та курсів. Своїм неймовірно-проникливим голосом першокурсниця Українсько-Арабського інституту міжнародних відносин та лінгвістики імені Аверроеса Катерина Степура довела, що в МАУП приходять навчатися справжні таланти. Порадували всіх глядачів і студенти третього курсу Інституту менеджменту та бізнесу імені Богдана Хмельницького своєю жартівливою постановкою «Зйомка». Не менш захоплюючим видався танок студентів Деснянського економіко-правового технікуму при МАУП. З великою радістю і гордістю хотілося б відмітити студентів-іноземців, котрі з усіх куточків планети приїжджають на навчання до Академії та демонструють свої нескінченні таланти. Так, студент Українсько-Арабського Інституту міжнародних відносин та лінгвістики імені Аверроеса Парвін Алілі виконував пісні, а Сафар Сафарло та Каміла Ваайдан танцювали свій народний танок. Та, мабуть, більше всіх здивував студент Інституту соціальних наук та самоврядування Хосейн Мірзаголі, який виконав пісню щирою українською мовою, за що і отримав нескінчені оплески.

У цей же час на спортивних майданчиках проходили змагання з легкої атлетики та футболу. У напруженій боротьбі в індивідуальній першості серед дівчат перемогу здобула Олена Корченелі, яка є студенткою інституту соціальних наук. Серед хлопців перемогу виборов Іван Большук, що навчається в економіко-правовому технікумі при МАУП. Також цей технікум здобув перемогу і в командній першості.

На футбольне поле вийшли представники восьми команд від різних інститутів. Довго тривали напружені хвилини матчу, а беззаперечними переможцями стали студенти, що представляли збірну команду інституту соціальних наук та інституту міжнародної економіки. Спортсмени були урочисто нагороджені дипломами та цінними призами від Національного Олімпійського Комітету.

У це було важко повірити, та свято добігало кінця. Та чи сподобалося воно першокурсникам, чи було яскравим та незабутнім? Ось, що говорить про це свято студент третього курсу технікуму при МАУП Олександр Тихоненко: „Мені тут дуже подобається, тут весело, дуже багато талановитої молоді. Я гадаю, що в майбутньому вони дадуть про себе знати”. Не соромилася своїх вражень і студентка першого курсу Катерина Трушевська з Інституту реклами: „Я тут перший раз, мені сподобався  концерт, я познайомилась з багатьма людьми, побачила справжні таланти. Все було круто”.

На святі був присутній представник Національного Олімпійського Комітету Анатолій Васильович Соломін: „Я не вперше на цьому святі, вже п’ятий рік поспіль. Тут завжди хороша атмосфера. МАУП знаю дуже давно і можу сказати, що Академія зробила великий крок вперед”.

Наприкінці свята всі присутні поласували кашею, яка додала сил студентам і спортсменам для подальших спортивних досягнень, а також для плідного та успішного навчання.

МАУП – не лише вищий навчальний заклад. Це – сім’я, що залишиться в серці кожного.

Юлія Куранова

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com