Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Виробництво BMW M2 статрует восени 2015

Виробництво нового покоління спортивного купе BMW M2 заплановано на осінь 2015 в Європі, а з весни 2016 модель буде збиратися і на території США.

Новий BMW M2 буде виглядати більш агресивно ніж зараз, також у неї будуть досить габаритні бампери. Новий спортивний купе обзаведеться більш низькою спортивною підвіскою і литими дисками великого діаметру з широкою дорожньою колією.

Стало відомо, що інженери поставили на M2 ту ж рядну "шістку" TwinPower Turbo 3.0 (N55B30T0), яка використовується на купе M235i. Тільки потужність була піднята з початкових 326 приблизно до 380 к.с. А це на 40 "конячок" вище, ніж у попередника - купе BMW 1M. Двигун буде працювати спільно з 6-ти ступінчастою механікою коробкою або 8-ми ступінчастим автоматом, доповнені самоблоком електронноуправлінням, як на моделях М3/M4. У ділерів цю модель можна буде замовити вже з початку її виходу. Вітчизняним автолюбителям навдяд-чи вдасця замовити новий  M2 у офіційного представника, але сірі дилери, які представляють всі моделі BMW в Україні зможут виконати таке замовлення. Тим більше попит на модель повинен бути у шанувальників марки немаленький.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com