Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Випуск юристів з Інституту права

Нещодавно в Міжрегіональній Академії управління персоналом відбувся випуск студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр в Інституті права.

Почесну президію, яка прийшла привітати випускників очолив проректор з навчально-методичної роботи,  генеральний директор Президентського університету МАУП, директор Інституту права доктор юридичних наук Микола Курко. До складу президії увійшли заступник директора Інституту права, кандидат юридичних наук Лариса Сорока, завідувач кафедри правоохоронної діяльності Інституту права, кандидат юридичних наук, доцент Валерій Підпалий, доцент кафедри правоохоронної діяльності Інституту права, професор Світлана Кондратова, завідувач кафедри історії та теорії держави і права Інституту права, кандидат юридичних наук, доцент Володимир Темченко, заступник завідувача кафедри комерційного та трудового права Інститут права, доктор філософії  в галузі права Ярослав  Мед­відь. Вела урочисті збори декан Інститут права Катерина Лісова.

Вступне слово для привітання надали проректору з навчально-методичної роботи,  генеральному директору Президентського університету МАУП, директору Інституту права Миколі Куркові: «Сьогодні в Інституті права хвилююча та урочиста мить. Ви закінчили навчання, отримуєте дипломи та підете широкою життєвою дорогою. Бажаю вам, щоб ви гідно представляли нашу Академію на юридичних нивах». Проректор наголосив на тому, що в МАУП діє Вчена рада по захисту кандидатських робіт, створена аспірантура та докторантура, тож у разі виникнення будь-яких запитань,  випускники можуть зверталися на рідні кафедри, працівники яких із задоволенням нададуть допомогу у різних питаннях, які можуть виникнути на практиці.

В цей святковий день привітати вже колишніх студентів МАУП прийшла доцент кафедри правоохоронної діяльності Інституту права, професор Світлана Кондратова. З її вуст прозвучали щирі, теплі та напутні слова: «Сьогодні ви стали на дорогу служіння праву. Ті знання, які ви отримали в нашому вузі будуть вам допомогою у вашому майбутньому  професійному житті».

З рук директора Інституту права випускники отримали такі жадані дипломи, до яких вони йшли п’ять років, наповнених незабутніми студентськими радощами і труднощами.

Коли усі винуватці свята тримали свої дипломи, на сцену вийшли їхні колеги-випускники та висловили щирі слова від самого серця, в яких прозвучала подяка усім викладачам за ті знання та години, проведені в аудиторіях, а також висловили побажання успіхів усім своїм колегам.

Декан Інституту права Катерина Лісова  побажала випучкникам щастя, здоров’я, успіхів у всьому за що б ви не бралися.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com