Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Змістовне студентське життя – запорука якості навчання

В системі навчання МАУП наскрізно присутні дві важливі складові формування особистості. Духовна складова — через діяльність священнослужителів академічного храму на честь Собору Дванадцяти Апостолів та фізична складова – завдяки належній увазі, яка приділяється розвитку фізичної культури і спорту, що демонструють численні міжнародні перемоги студентів МАУП.

Серед численних регіональних підрозділів Академії вже багато років плідно працює Чернівецька філія. Навчання в Чернівецькій філії МАУП у 2001-2012 навчальному році вибудовується як за допомогою змістовного наповнення процесу, так і через дозвілля студентів. Так, протягом двох останніх днів вересня студенти денної форми навчання підготували та провели диспут на тему «Біблія в системі права сучасної України». Найзмістовніші порівняння Біблії та Кримінального кодексу України для присутніх на сесіях студентів заочної форми навчання представили Інна ПЕТРАКОВА та Ліліана АКОСТАКІОЙ.

А цьогорічний День здоров ’я  в останній день вересня пройшов у Глибоцькому районі Чернівецької області на базі туристично-оздоровчого комплексу «Аква-плюс».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com