Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЗДОБУЛИ ДИПЛОМИ

Випускники Українсько-Арабського Інституту міжнародних відносин та лінгвістики імені Аверроеса здобули дипломи про освіту рівня «бакалавр» та «магістр»

Днями відбулися урочисті збори, присвячені врученню дипломів випускникам освітньо-кваліфікаційного рівнів «бакалавр» та«магістр» Українсько-Арабського інституту міжнародних відносин та лінгвістики імені Аверроеса.

До складу президії увійшли директор Українсько — Арабського інституту міжнародних відносин та лінгвістики  імені Аверроеса, доктор педагогічних наук, професор МКА Надія Чернуха, завідувач кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, доктор економічних наук, професор Іван Дахно, заступник завідувача кафедри МЗЕД Ірина Хільчевська, заступник завідуючої кафедри політології, кандидат політичних наук, доцент Ганна Дідух.

Першою з вітальним словом до випускників звернулася директор Інституту Надія Миколаївна Чернуха: «Сказати, що ми раді вас бачити — це не сказати нічого! Впродовж чотирьох та п’яти років ми крокували разом з вами та докладали усіх зусиль аби надати якісні знання, такі, яких вимагає сьогодення. А ви, в свою чергу, з користю використовували наші освітні послуги. У кожної людини в житті є знаменні події та дати, дуже вірю та сподіваюся, що однією з таких подій є сьогоднішній урочистий випуск. Дирекція Інституту щаслива від того, що кожен з вас по-своєму гідно пройшов етап  життєвої та професійної самореалізації. Хочу висловити надію, що ви не зупинитися на шляху особистого та професійного розвитку, а диплом бакалавра та магістра, отриманий в  Академії, допоможе кожному з вас знайти своє місце у житті та на ринку праці».

Вже традиційно Іван Іванович Дахно розпочав свою вітальну промову з жарту, приєднавшись до слів привітання директора Інституту, додавши: «Я сподіваюся, що ми-викладачі дали вам хороші знання та хорошу освіту, яка допоможе вам у майбутньому. Освіта на цьому не закінчується, і без сумніву, ви будете продовжувати навчання та збагачувати себе новими знаннями. Зичу вам успіхів та усього найкращого на освітянській та життєвій ниві».

До слова запросили заступника завідувача кафедри МЗЕД Ірину Хільчевську: «Кожного разу на таких зустрічах ловиш себе на думці, що це і радісна подія, але і сумна. Тому що за час навчання ми усі встигли звикнути до вас і сподіваємося, що вам було приємно та цікаво приходити на наші заняття. Бо частинка вашого життя пройшла в Академії, і маємо надію, що ви будете згадувати про наш навчальний заклад лише приємні речі. Бажаю вам, щоб ті знання, які ви отримали в наших стінах приносили вам успіх, радість — духовну, матеріальну та моральну».

Завершальне слово в плеяді вітальних промов надали заступнику завідуючої кафедри політології, кандидату політичних наук, доценту Ганні Дідух: «Дорогі випускники, я  хочу, щоб ви подивилися один на одного і запам’ятали цей блиск у ваших очах. Говорять, що молодість прекрасна, ви усі дуже красиві, молоді, енергійні, у вас багато планів, ідей, життєвих концепцій, і я хочу побажати, щоб цей блиск у ваших очах залишився і через 5, 10, 30 років, коли ви будете приходити до нас у гості. Завжди залишайтеся такими же молодими та красивими, якими ви є зараз. Я вас вітаю з цим успішним етапом у вашому житті і переконана, що усі наступні етапи будуть такими ж успішними».   

Традиційно найурочистішою миттю випуску є вручення таких очікуваних і омріяних, чесно заслужених дипломів, які стануть першим кроком у професійній кар’єрі кожного з нинішніх випускників Академії — політологів, менеджерів зовнішньоекономічної діяльності, перекладачів.

З  напутніми словами директора інституту: «Блиск в очах — це свідоцтво успіху», випускникам вручили дипломи  про освіту.

Ми вітаємо їх із закінченням цього етапу в їхньому житті і бажаємо нових досягнень!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com