Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК В ЛІЦЕЇ МАУП

27 травня продзвенів останній дзвоник у всіх учбових закладах країни. Міжрегіональна Академія управління персоналом також привітала своїх випускників з цим урочистим та зворушливим святом. В кіноконцертному залі МАУП востаннє пролунали для випускників Ліцею МАУП шкільні мелодії.

Навчальний рік позаду, попереду незвідане самостійне життя. Під аплодисменти глядачів та урочисті фанфари у залі зявилися випускники 11-х та 9-х класів.

Перше слово надали заступнику директора Ліцею МАУП Людмилі Шелест, людині яка була завжди поруч з випускниками та несла відповідальність за всі їх успіхи та невдачі. Заступник директора привітала своїх вихованців з цим урочистим днем, подарувавши багато теплих слів та щиро побажала попутного вітру у вітрила кожному випускникові.

Після проголошення наказу про переведення учнів у наступний клас та випуск одинадцятикласників кращих учнів нагородили похвальними листами за особливі досягнення у навчанні. Також цього дня похвальними грамотами були нагороджені переможці олімпіад, МАН, кращих знавців, учасників спортивних змагань. З рук заступника директора похвальні листи отримали і батьки учнів за великий внесок у виховання дітей.

Привітати випускників вийшли на сцену молодші колеги. Учні 9-го та 5-го класів підготували привітання у вигляді віршів. Продекламувавши поезії, діти щиро вітали та бажали світлого майбуття і щасливої дороги у дорослому житті. Талановита молодь Ліцею подарувала всім присутнім у залі частинки своїх сердець, зокрема, у вигляді ліричних пісень від молодої співачки Владлени Шапкіної та чотирьох танцюристів з танцем C-Walk. Під мотив пісні Тараса Петрененка «Україна» двоє учнів Ліцею пронесли останній дзвоник 2010-2011-го навчального року, звуки якого знаменували закінчення шкільного життя для випускників Ліцею МАУП, більшість з яких стануть невдовзі студентами інститутів Академії.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com