Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Нарада директорів

Днями в Академії відбулась нарада директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації м. Києва в Міжнародному бібліотечно-інформаційному центрі ім. Ярослава Мудрого в читальній залі гуманітарної літератури.

На обговоренні порядку денного були такі теми: «Положення про атестацію педагогічних працівників»; проект Закону України «Про вищу освіту«; Угода про співробітництво між КМДА та Радою директорів Київського вузівського центру на 2011-2015 рр. Запрошеними гостями були представники з Міністерства освіти і науки України, Київської міської державної адміністрації та з Департаменту загальної середньої освіти. Перед запрошеними директорами виступив проректор з наукової роботи Микола Федорович Головатий. З метою порівняльного та пізнавального досвіду Микола Федорович познайомив присутніх з історією та розвитком Міжрегіональної Академії управління персоналом за її період понад двадцятилітнього існування. Однією із найголовніших проблем, про яку нагадав проректор,  є підготовка спеціалістів сучасними навчальними закладами: «Сьогодні багато державних вузів, на превеликий жаль,  готують безробітних з вищою освітою. Людей, які не мають соціальної гарантії  для першого робочого старту. А що ж тоді говорити про середню ланку навчання, тобто технікуми. На жаль, підготовка не виходить з реальних потреб господарського комплексу, тому планово-розподільча економіка стосовно освіти має дуже суттєве значення на сьогодні».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com