Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Європа у нас ще вірить

Відбувся офіційний візит до України Діючого голови ОБСЄ, міністра закордонних справ Литовської Республіки Аудронюса Ажубаліса.

У ОБСЄ сподіваються, що в Україні не матимуть місця утиски свободи слова і буде створене справжнє громадянське суспільство.

Про це заявив Діючий голова ОБСЄ, міністр закордонних справ Литовської Республіки Аудронюс Ажубаліс під час брифінгуу Києві разом з міністром закордонних справ України Костянтином Грищенком, передав кореспондент ГолосUA.

За словами Діючого голови ОБСЄ, під час зустрічі із міністром закордонних справ К. Грищенком делегація ОБСЄ порушувала питання свободи слова і прав людини в Україні. Так, за словами А. Ажубаліса, у світової спільноти виникають певні питання щодо дотримання прав людини в Україні. «Ми сподіваємося, що ці питання будуть дуже серйозно вивчені і що Україна так само залишиться одним з лідерів медіасвобод в регіоні, а також лідером з демократичних перетворень і створення справжнього громадянського суспільства», — заявив А. Ажубаліс.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com