Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

П’ять областей «свободи»

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» розраховує за результатами місцевих виборів отримати більшість місць у Львівській, Івано-Франківській, Волинській й Рівненській облрадах. Про це заявив лідер партії Олег Тягнибок. З його слів, партія розраховує на те, що представники «Свободи» стануть головами відповідних облрад. Це дозволить партії Тягнибока контролювати п’ять облрад, враховуючи Тернопільську, де свободівці перемогли в 2009 році. «Те, що «Свобода» сьогодні має шанс очолити не тільки Львівську, а, наприклад, і Івано-Франківську, Волинську, Рівненську обласні ради — це факт. Я думаю, кваліфіковані свободівці вже незабаром займуть ці місця», — сказав Тягнибок.

При цьому політик додав, що оскільки є лідером всеукраїнської партії, у разі його обрання депутатом Львівської облради не має наміру концентруватися на роботі тільки в одному регіоні, а буде працювати в цілому по всій країні.

Зазначимо, 7 жовтня «Свобода» висунула Тягнибока кандидатом у депутати Львівської облради за мажоритарним округом. Також «Свобода» висунула кандидатом у мери Львова радника Тягнибока Юрія Михальчишина.

В даний момент «Свобода» має більшість в Тернопільській облраді. Главою облради є соратник Тягнибока Олексій Кайда. Керівництво цієї області було обране на позачергових виборах в березні 2009 року, тому у виборах 31 жовтня область брати участь не буде.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com