Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Випуск слухачів програми МВА «Найкращі практики»

Нещодавно у Вищій Школі управління відбувся другий випуск слухачів програми МВА «Найкращі практики». Підсумковою формою навчання для слухачів став захист бізнес-проекту, над яким вони працювали протягом всього періоду навчання. Така форма підсумкового контролю була прийнята у зв’язку з тим, що звичайний захист дипломів не являється рівнем слухачів, які працюють у бізнес-структурах на посадах топ-менеджерів. Безумовно, розробка та впровадження нових моделей управління знайдуть реальне застосування у бізнес-сфері.

Успішний захист дипломів став свідченням належної підготовки слухачів програми МВА «Найкращі практики».

Привітати випуск бізнесменів програми МВА прийшли керівники Академії та Вищої Школи Управління: проректор з інновацій та регіональної роботи Володимир Яровой, заступник директора департаменту Сертифікації та аудиту Олена Бєлофастова, консультант Юрій Карелін, директор Вищої Школи управління Тетяна Ревуцька, заступник директора ВШУ Аліна Шеремет та інші.

Про дипломи, які отримали випускники по закінченні навчання розповіла директор Вищої Школи Управління Тетяна Ревуцька: «Наші слухачі отримали достойний пакет документів, що свідчить про успішне проходження курсу. Це — Міжнародний диплом SICMBA, який підтверджує міжнародну кваліфікацію випускника та визнається у 50 країнах, Міжнародний диплом МВА МАУП та свідоцтво державного зразка».

Серед випускників — представники вищої та середньої ланок управління різних сфер бізнесу. Слова подяки прозвучали від випускниці Наталії Кащенко, яка наголосила на високому професіоналізмі професорсько-викладацького складу. Власник автосервісу Олександр Вдовенко зазначив, що набуті знання за програмою МВА допоможуть покращити управління власною справою.

Керівництво Міжрегіональної Академії управління персоналом та Вища Школа управління запрошує всіх бажаючих на навчання. Поспішайте — триває додатковий набір за програмою MBА.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com