Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

РЕАЛЬНІСТЬ СЕРЕД НАС

Сучасний світ безупинно змінюється. Час рухається вперед. І нам просто необхідно не відставати від нього. Щоб бути щасливим та успішним, молодому спеціалісту зараз мало знати  ази своєї професії та отримувати достатню кількість коштів. Саме цими проблемами займалися учасники студентської практичної конференції «Ти формуєш свою реальність!», що відбулася 27 квітня в МАУП. Активну участь в її організації та роботі взяли члени ВГО «Українська Академія Універсології» та громадської організації AIESEC.

Академія прийняла у своїх стінах студентів-учасників із багатьох ВНЗ Києва та України. Це були представники  не лише МАУП, а й Київського національного торгово-економічного університету, Національного авіаційного університету, Київського політехнічного інституту, Черкаського національного педагогічного університету та багатьох інших.

Розглядалися такі питання, як управління своєю реальністю та життям, розвиток нестандартного мислення, лідерство, організація праці в команді, перетворення свого хобі на свою роботу, самореалізація. Цікаву та важливу тему підняла студентка МАУП Вероніка Конончук — психопрограмування та звільнення від залежностей і стереотипів.

Конференція була цікавою та яскравою. Під час представлення кожної теми ще на пленарному засіданні відбувалися бурхливі обговорення. Кожен присутній здобув позитивний досвід на майбутнє.

А після пленарного засідання учасники конференції брали участь у семінарах з обраної ними теми, що проводилися у формі тестувань, тренінгів, майстер-класів, дискусій.

Проведення таких заходів планується і в подальшому.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com