Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

І ВІТРЕНКО НЕ ЗАВАДИТЬ

Коаліція і опозиція одностайно підтримують проведення міжнародних військових навчань на території України. «Тримати в боєздатному стані армію можна тільки шляхом військових навчань», - сказав народний депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко. За його словами, українські військовослужбовці виконують важливі завдання в інтересах ООН, ОБСЄ, НАТО. «Для того, щоб ми спільно діяли в європейських інтересах, треба проводити спільні навчання», - сказав він.

Депутат відзначив, що фракція НУ-НС голосуватиме за ухвалення відповідного законопроекту, «оскільки Україна повинна виглядати як надійний партнер». Відповідаючи на питання щодо рівня забезпечення фінансування відповідних навчань, Анатолій Гріценко повідомив: «Загальний бюджет навчань - 18 мільйонів гривень, з них 14% виплачуються нами - все інше - іншими країнами». Раніше Партія регіонів виступала проти проведення цих навчань, але сьогодні це питання підтримує. Депутат Партії регіонів Ярослав Сухий так само повідомив, що його фракція підтримує ідею проведення військових навчань на території України. «Ми можемо працювати з НАТО, і не вступати туди», - сказав він.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com