Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЯК ЗБЛИЗИТИ ДВОГОЛОВОГО ОРЛА З ТРИЗУБОМ?

Україна і світ стежать за стрімким розвитком подій в українсько-російських відносинах

Президент України Віктор Янукович та Президент РФ Дмитро Медведєв домовились створити план співпраці в економіці на 10 років. Про це повідомив Д.Медведєв в ході спілкування зі студентами Київського національного університету ім. Т.Шевченко.

«Головне - відновити економічні зв’язки. Це перш за все, створити систему, при якій соціально-економічний розвиток наших країн, близьких країн, держав, у яких одні і ті ж самі проблеми, економіки розвивались синхронно», - зазначив Д.Медведєв.

Президент України Віктор Янукович заявив, що економічні реформи, програма яких буде представлена на початку червня поточного року, націлені на довгострокову перспективу. «На початку червня буде представлена програма економічних реформ в Україні. Нова хвиля реформ повинна сприяти новій якості економічного зростання. Пакет українських реформ націлений на довгострокову перспективу і розрахований на рішення амбітних задач: створення сучасної конкурентоздатної економіки, нової інфраструктури, ефективної соціальної держави, забезпечення високого рівня життя людей», - сказав Янукович, виступаючи перед представниками ділових кіл України і Росії в рамках VII українсько-російського економічного форуму в Києві.

При цьому Янукович підкреслив, що керівництво країни поставило перед собою мету «провести системну модернізацію країни, перетворити її на сильну, процвітаючу республіку»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com