Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Звання професора МКА вручено німецькому вченому

Днями у конференц-залі Президії Міжрегіональної Академії управління персоналом відбулось урочисте вручення атестату вченого звання «професор» Міжнародної Кадрової Академії доктору-інженеру технічних наук Рурського університету Бохума Клаусу Шефферу.

Атестат вручив закордонному гостеві проректор з міжнародних зв’язків Ігор Піляєв, а привітала з отриманням звання генеральний директор МКА Зоя Козленко. Серед учасників цієї урочистої події були і представники Чернігівського інституту МАУП імені Героїв Крут: Валентина Онопрієнко та Володимир Ступа. У словах подяки пан Бохума Клаусу Шефферу висловив сподівання, що діяльність МКА сприятиме укріпленню міжнародних зв’язків у освітянській галузі та під­вищенню освітнього і наукового рівня різних країн.

Як відомо, Міжнародна Кадрова Академія представляє інтереси багатонаціональної освітянської спільноти, сприяє підвищенню освітянського рівня націй, забезпечує підприємства кваліфікованими спеціалістами, надає вчені звання і ступені відповідно до міжнародних стандартів, присуджує академічні нагороди, а також сприяє міжнародному визнанню документів про освіту.

 

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com