Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Москаль пророкує надзвичайний стан

Народний депутат від НУ-НС Геннадій Москаль назвав скандал навколо міністра внутрішніх справ Юрія Луценка можливим приводом для скасування виборів в Україні.»Політична розправа над міністром — це розправа над усім 300-тисячним державним інститутом міліції. Це спроба обезглавити єдину стабілізуючу систему в державі, єдиний налагоджений, працюючий механізм, почати в Україні епоху хаосу і злочинності», — заявив депутат.

За його словами, деякі політики намагаються до економічної кризи долучити глибоку політичну кризу.

«Все дуже просто: внаслідок такої дестабілізації введуть надзвичайний стан, щоб не проводити вибори. Законні методи жонглювання ситуацією в Україні вони вичерпали», — зазначив Москаль.

«Ми з вами свідки чорного історичного моменту: в Україні сформувався клан, який зосередив у руках владу, і не хоче її віддавати. Клан, жадібний до грошей і до безмежної влади, який осів у Секретаріаті Президента», — додав політик.

Нагадаємо, глава МВС Юрій Луценко має намір виступити в парламенті стосовно ситуації, що склалася.

Спікер Ради Володимир Литвин вважає, що блокування роботи парламенту депутатами від Партії регіонів ставить за мету «знайти додатковий привід для припинення роботи ВР».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com