Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

MINI Clubman з причепом

З’явилися перші офіційні фотографії концепту спеціально розробленого MINI Cooper S Clubman з 6,8-метровим трейлером Airstream. Над створенням проекту трудилася данська студія Republic of Fritz Hansen. Вперше MINI Clubman з житловим автопричепом покажуть в Мілані на виставці дизайну INTERNI Design Energies, яка почалася сьогодні і продовжиться до 27 квітня.

Концепт призначений насамперед для любителів серфінгу і пляжного відпочинку. І автомобіль, і причіп оформлені у відповідному стилі: чорно-жовта колірна гамма і матеріал неопрен, використовуваний в обробці, асоціюються з водолазними костюмами.

Салон трейлера виконаний з водонепроникних матеріалів. Усередині є декілька стільців, стіл і навіть дві половинки від дощок для серфінгу — вони грають роль полиць. Одна з бічних сторін трейлера повністю розкладається, перетворюючись на ліжко або шезлонг.

У салоні автомобіля теж дещо змінили: замість задніх сидінь розмістили спеціальні ящики для зберігання дайверського устаткування, ласт, масок і костюмів.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com