Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Завод Малишева підписав контракт на 29 танків «Булат»

Державне підприємство «Завод ім. Малишева» — головний виробник бронетехніки в Україні — підписало з Міністерством оборони України контракт на модернізацію 29 вітчизняних танків Т-64 до виду БМ «Булат».

Як повідомив кореспонденту УНІАН заступник генерального директора заводу ім. Малишева Микола Бєлов, контракт підписано в рамках програми модернізації танків Т-64 для потреб української армії та виконання рішень наради у прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко від 6 березня 2009 р., спрямованої на відродження оборонного підприємства.

За словами М.Бєлова, згідно з контрактом, проект створення 29 нових «Булатів» розрахований на 2 роки, і під це замовлення Міноборони України виділяє понад 200 млн. грн.

«Завод повністю готовий до виконання держзамовлення, до війська раніше вже було відправлено кілька великих партій БМ «Булат», які отримали високу оцінку військових, і ми не сумніваємося в успішному і вчасному виконанні нового замовлення, — сказав М.Бєлов.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com