Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Науковцями стають в МАУП

Полтавський міський голова захистив дисертацію в МАУП

МАУП надає освітні послуги, всім хто прагне знань, розвитку і сам є рушієм прогресу. Основна мета докторантури МАУП — готувати висококваліфіковані наукові кадри — докторів філософії та докторів наук згідно з міжнароно визнаними нормами.

Серед випускників докторантури МАУП є багато відомих людей. Днями у Спеціалізованій Вченій Раді МКА, МАУП та МВУ з економічних наук відбувся захист дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня доктора філософії в галузі економіки Полтавського місь­кого голови Андрія Матковського.

Андрій Всеволодович має значний досвід роботи на керівних посадах у різних галузях економіки: у податковій сфері, банківській, у державній адміністрації. Накопичений досвід та тісна співпраця докторанта з науковим керівником — ректором МАУП, доктором економічних наук, професором Валерієм Борисовичем Захожаєм дозволили підготувати фундаментальне дисертаційне дослідження з надзвичайно актуальної теми — «Інформаційно-аналітичне забезпечення системи місцевого бюджетування». Адже становлення розвиненої і стабільної системи регіонального бюджетування передбачає розробку інструментарію щодо формування, використання та розподілу місцевих бюджетів.

Проведений відкритий захист дисертації виявив високий науковий та професійний рівень дослідження Андрія Матковського, засвідчив, що в державі є гідні фахівці, яким під силу будувати економіку на нових засадах із застосуванням новіт­ніх технологій та наукових досягнень. Загальне позитивне враження про докторанта та його працю вплинуло на схвальні відгуки провідних науковців та членів Спеціалізованої Вченої Ради. За результатами одностайного голосування, Андрію Матковському вручено диплом про здобуття наукового ступеня доктора філософії в галузі економіки.

 

Прес-служба МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com