Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Як дістатися до аеропортів Москви?

Подорож на літаку на довгі дистанції є, на мій погляд, найправильнішим варіантом переміщення в просторі. У нинішніх умовах послуги авіакомпаній нерідко дешевше, ніж послуги залізниць, а часу на дорогу йде значно менше. Безумовно, багато людей відчувають страх перед польотами на літаках, але якщо абстрагуватися від цього технічного чинника, то літак як транспортний засіб має одні тільки плюси: швидко (3:00 і ви в Європі), надійно (літаки - найбезпечніше транспортний засіб за кількістю жертв дорожньо-транспортних пригод на число перевезених пасажирів), відносно бюджетно, у всякому разі не дорожче поїздів і нерідко не дорожче автобусів.

Переліт в європейські країни здійснюється в Москві з аеропортів Шереметьєво-2, Домодєдово і Внуково. Найвдалішим варіантом буде замовлення таксі 1000taxi.com. Якщо такої можливості немає, вам варто прочитати далі.

У Домодєдово ходить так званий «Аеропорт Експрес» - поїзд, який курсує за маршрутом Павелецкий Вокзал - Аеропорт Домодєдово. Від Павелецького вокзалу до аеропорту Домодєдово поїзд іде 40-50 хвилин. Вартість квитків поступово зростає. Термінал з продажу квитків на епроекспресс до Внуково і квиток Термінал з продажу квитків на епроекспресс до Внуково і квиток Квиток можна купити як в касах аеро-експреса в самій будівлі Павелецького вокзалу або в терміналах, так і купити електронний квиток на сайті "Аероекспрес". Паперовий варіант необхідно буде обов'язково роздрукувати, а от якщо електронний квиток отриманий на мобільний телефон, то достатньо буде при проході через турнікет докласти зображення з QR-кодом зі свого мобільника.

Ціни на Аероекспрес до Внуково і Шереметьєво точно такі ж як і на експрес до Домодєдово. Вартість проїзних квитків на Аероекспрес до Внуково, Домодєдово і Шереметьєво Вартість проїзних квитків на Аероекспрес до Внуково, Домодєдово і Шереметьєво Аеропорт Шереметьєво Аероекспрес до Шереметьєво відправляється з Білоруського вокзалу (відповідно станція метро Білоруська). Час в дорозі 35 хвилин. Розклад рух поїзда починається з 5:00 і до пів на першу ночі. Якщо ви відлітаєте з Шереметьєво, враховуйте, що від терміналу аеропорту, куди прибуває поїзд до залу відльоту необхідно буде хвилин 10-15 йти пішки через переходи. Заблукати там ніде, але ось правильно розрахувати час варто.

Саме Свалявський залізничний вокзал москви до 2009 року був відправним пунктом електричок до аеропорту Шереметьєво. Перед поїздкою уточнюйте, з якого вокзалу йдуть Аероекспрес в Шереметьєво на дату вашої поїздки! Аероекспрес до Внуково на Київському вокзалі Аероекспрес до Внуково на Київському вокзалі 3 рази на день поїзда йдуть з Білоруського вокзалу, проходять через платформу Каланчевская, що знаходиться на площі трьох вокзалів - Комсомольській площі (Казанський, Ярославський, Ленінградський вокзали), і також зупиняється на Курському вокзалі.

Від Білоруського вокзалу до Домодєдово поїзд іде 60-70 хвилин. Розклад поїздів і ціну на проїзд при плануванні своєї поїздки уточнюйте на сайті аеропорту.

В аеропорт Внуково Ви можете дістатися з Київського вокзалу на швидкісній електричці Аероекспрес Внуково. На Київському вокзалі є окремий вхід "Аероекспрес Внуково", де продаються квитки до аеропорту і здійснюється реєстрація на деякі авіарейси. Електрички ходять раз на годину, проте в денний час інтервали досягають 2:00. Уточнюйте розклад на сайті аеропорту Внуково.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com