Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Людина-історія, лицар сьогодення

Зимовий день 13 січня був зігрітий знаковою подією — 60 років відзначив Василь Григорович Короткін, одна з найяскравіших особистостей Міжрегіональної Академії управління персоналом, з ім’ям якого пов’язана історія цього навчального закладу.

Ювіляр, який приймав щирі привітання від рідних та близьких, колег по роботі та знайомих, безумовно, заслужив на таку високу відзнаку своїх професійних і людських чеснот. Адже стояв біля витоків МАУП, нині одного з найбільших вищих недержавних навчальних закладів України. Досвідчений правник та вмілий організатор багатьох добрих починань, чуйний і доброзичливий колега, Василь Григорович уже з перших років перебування в Академії став взірцем для бага­тьох її співробітників і студентів.

Вітаючи Василя Григоровича зі знаменною подією в житті, колектив МАУП висловлює йому щиру подяку за внесок у розвиток Академії і вищої освіти країни, бажає подальших звершень на цій багородній ниві, а також козацького здоров’я, невичерпної творчої енергії, здійснення найзаповітніших мрій та всіляких гараздів на життєвому шляху.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com