Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Lexus показав IS 250 Sports Concept

Услід за презентацією кабріолета IS 250 у Франції компанія Lexus представила новий варіант седану IS 250 під назвою Sports Concept — легший за Lexus IS-F, але з комплектом обважувань у стилі AMG. Прем’єра моделі відбулася не в Парижі, а в Сіднеї, де недавно відкрився міжнародний автосалон.

Sports Concept може похвалитися 19-дюймовими дисками, за якими приховано нові перфоровані гальма з шести- і чотирипоршневими супортами на передніх і задніх колесах. Щоб зменшити нахил кузова, шасі оснастили стабілізаторами поперечної стійкості. Стандартні амортизатори замінили на спортивні Bilstein.

Після установки високопродуктивних систем подачі повітря і випуску відпрацьованих газів автомобіль «задихав» по-новому — потужність 2,5-літрового агрегату збільшилася до 213 к.с. Нижні і верхні передачі механічної трансмісії стали на 35% коротші, а сила зчеплення — на 16% більше. Кришку двигуна зроблено з карбону. Механічні оновлення доповнять передній і задній спойлери.

Незабаром модель повинна вийти на австралійський ринок.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com