Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Привітання зі святом

Шановний Георгію Васильовичу!

Від імені Народно-демократичної партії та від себе особисто сердечно вітаю вас із професійним святом — Днем працівників освіти! День учителя — справді всенародне, улюблене і ду­же емоційне свято. Адже учительство — це мистецтво, це праця, важка і відповідальна, така, що часом потребує самопожертви і є громадянським подвигом. Саме вчитель, викладач, вихователь створює основу творчої людської діяльності в економіці, полі­тиці, мистецтві. Тому мо­жна з повним правом сказати, що в руках учителів — наше майбутнє.

Дозвольте висловити вам подяку за копітку щоденну працю! Міцного здоров’я, оптимізму і благополуччя Вам і вашим близьким! Творчих Вам успіхів і щирої любові учнів!

З найкращими побажаннями голова Народно-демократичної партії
Людмила Супрун

 

 

Шановний Георгію Васильовичу!

Від щирого серця вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників освіти!

Ваша сумлінна праця з організації підготовки молодих фахівців та формування інтелектуальної еліти українського суспільства сприяє розвитко­ві нашої держави на засадах інновацій і технологічного прогресу.

Високий рівень освіти, здобутої нашими учнями та студентами, дає їм змогу гідно ствердитися у професії та витримати неабияку конкуренцію на ринку праці.

Переконаний, що де­ржавні органи освіти в цілому та українські навчальні заклади зокрема і надалі будуть важливим осередком впровадження нових підходів до вдосконалення фахової освіти відповідно до сучасних високих стандартів.

Міцного вам здоров’я, щастя, оптимізму і нових успіхів в освітянських справах!

З повагою
Голова Міжнародного
громадського товариства
«Україна-Польща-Німеччина» С. Татусяк

 

Ректору Міжрегіональної академії управління персоналом пану Головатому М.Ф.

Шановний Миколо Федоровичу!

Дозвольте Вас щиро привітати від імені Асоціації сприяння міжнародному бізнесу та розвитку (АСМБР)!

Як Вам відомо, наша Асоціація спільно з Союзом обдарованої молоді України та за підтримки Посольства Російської Федерації в Україні проводила вікторину (конкурс рефератів) про культуру, історію, географію та економіки Республіки Татарстан.

Користуючись нагодою, дозвольте висловити Вам сердечну подяку за участь ваших студентів у даній вікторині та відмітити студента Українсько-Арабського інституту міжнародних відносин ім. Аверроеса Вашого університету Захарченка Олексія Анатолійовича, що одержав гран-прі за підсумками вікторини.

Сподіваємось на подальшу співпрацю з Вами. Бажаємо Вам успіхів у Вашій важливій та відповідальній діяльності.

З сердечною повагою, Президент АСМБР А.в.Мельник

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com