Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Нове покоління Honda S2000 вийде в 2011 році

Для компанії, яка витрачає мільйони доларів для підтримки і розвитку своєї команди Ф1, Honda поводиться дуже тихо в сегменті серійних спорткароів. Кабріолет S2000 вийшов майже десять років тому, тоді як наступник NSX вийде лише через кілька років, і лише на ринках, де продається Acura.

За останній рік японський автовиробник представив два концепти спортивних автомобілів — Honda CR-Z на автосалоні в Токіо і Honda OSM, прем’єра якого відбулася в Лондоні, але жоден з них не став прототипом наступного покоління S2000, принаймні, офіційно. Дизайнерський проект OSM претендує на роль послідовника, про що неодноразово говорили зарубіжні видання, але компанія також неодноразово заперечувала подібні припущення. Ймовірніше, OSM стане основою абсолютно нового гібридного спорткару, який вийде в найближчі три роки. Паралельно буде побудовано купе на базі CR-Z.

Виглядає так, немов про S2000 зовсім забули, але в останньому номері видання Road & Track із посиланням на власних інсайдерів повідомляється, що нове покоління кабріолета перебуває в розробці, але з’явиться в автосалонах не раніше 2011 року, тобто після дебюту нового NSX і серійного CR-Z.

Очікується, що автомобіль під вірогідною назвою «S3000» оснастять шестициліндровим двигуном робочим об’ємом 3,5 або 3,7 л від Acura TL. Оригінальний чотирициліндровий агрегат також залишиться, хоча об’єм циліндрів, швидше за все, зменшиться до 2,5 л.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com