Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ВИБОРИ-2008: перезавантаження

Майже 90 місцевих виборів різного рівня відбудеться в лютому-березні 2008 року в Україні, повідомляє УНІАН з посиланням на Відділ взаємодії із ЗМІ Секретаріату Центральної виборчої комісії. Стало відомо, що вже призначено 89 місцевих виборів різного рівня в 24 регіонах України. За даними ЦВК, такі вибори необхідно провести ще в 32 населених пунктах. Відповідні документи вже на розгляді у Верховній Раді України, яка і визначатиметься з датою їх проведення.

Повідомляється, що більше всього виборчих дільниць з позачергових виборів сільських, селищних і міських голів, а також депутатів місцевих рад відкриється 16 березня 2008 р. Цього дня такі вибори пройдуть в 78 населених пунктах України.

ЦВК інформує, що 3 лютого відбулися проміжні вибори депутата Великокисницької сільської ради Ямпільського району Вінницької області. Відповідно до інформації органів місцевого самоврядування, найближчі проміжні вибори депутатів сільської ради призначені на 10 лютого. Вони відбудуться в двох селах Черкаської області.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com