Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Міністр-агітатор: 30 шекелів заважають С.Ніколаєнку бачити правду?

Виборчі перегони набирають хід, і всі чиновники, які потрапили до виборчих списків партій зобов’язані дотримуватися букви закону: або ж скласти із себе владні повноваження, або ж формально піти у відпустку. Міністр-соціаліст Ніколаєнко чхав на це. Зокрема, у Хмельницьку провів обласну колегію, де як тільки міг привселюдно паплюжив МАУП, її обласну філію. Мовляв, що це за навчальний заклад, якщо, приміром, він навчає юристів у двокімнатній квартирі?

Позичивши очі у сірка пан міністр казав, що рівень викладачів та навчальний процес не витримує критики і, буцімто, взагалі філіали МАУП потрібно закривати.

Хоча закривати, мабуть, потрібно не філіали МАУП, а свій ротик, пане Ніколаєнку, бо з нього просто тхне відвертою брехнею. Будь-хто в Хмельницьку вам скаже, що відділення МАУП одне з кращих серед навчальних закладів. Власне, у відомій пісні мудро сказано, що «собакам треба гавкати, а каравану йти…» І не усіляким там ніколаєнкам, юдофобським підбріхувачам, його зупиняти.

А от вас, пане міністре, і вашу соціалістичну братію народ зупинить. Не бачити вам депутатських мандатів, як своїх вух. Кому потрібна політична повія – соцпартія! – яка готова батька й матір продати? Хоч дехто й стверджує, що все і вся у нас купується, але авторитет та довіру народу не купиш ні за які гроші. До вас соціалістів немає віри. Ви її, даруйте, продали й підклали під сідницю у спікерське крісло своєму головному мандатоносцю Олександрові Морозу.

До слова, подейкують, що на міністерській колегії, яка днями відбулася також в Києві був присутнім і Сан Санич, агітуючи присутніх голосувати за соціалістів. Що це, як не використання адмінресурсу, про що на кожному кроці заявляє Мороз? Мовляв, мені можна, іншим – зась! Щоправда, коли корабель тоне – вже не до виконання якихось там законів…

А поки що міністр Ніколаєнко, під номером два у партійному списку соцпартії, намагається використати всі важелі влади аби за бюджетні кошти їздити по областях та агітувати на свою користь. Це виглядає, м’яко кажучи, смішно, бо пуп надірваний повністю, і на обрії поки що не видко того хірурга, який зміг реанімувати соцпартію.

Віталій САДКО
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com