Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Вечірній Київ» треба перейменувати на «Київ жидівський»

До такого висновку приходять дедалі більше киян, яким прямо в руки, «безплатно» сують цю газетку, від якої за версту тхне жидівською ксенофобією. Але то лише здається, що безплатно — насправді «Вечірній Київ» видається коштом київської мерії, яку нині захопила єврейська команда неадекватного Черновецького.

Газета «Вечірній Київ» була багато років шанованою українською газетою, улюбленою «вечіркою» багатьох киян. У бурхливі 90-ті в цьому патріотичному виданні друкувалися гострі матеріали про жидівський заколот під назвою «Велика жовтнева соціалістична революція», про жидівську участь у «прихватизаційних» процесах і всіляких фінансових аферах на кшталт сумнозвісних «пірамід». Саме цього жидівські расисти і не могли їй пробачити: газетярів затягали по судах, колектив тероризували, на деяких журналістів (зокрема на Г.Мусієнка) було вчинено бандитські напади. Тобто все те, що завжди відбувається, коли людина чи видання починає викривати злочини організованого жидівства.

Жидівські расисти — це, зазвичай, жалюгідні імпотенти в сенсі творчості та здорової ініціативи. Вони, зазвичай, не здатні створити чогось свого — яскравого та привабливого. Тому вимушені весь час красти. Так сталося, вочевидь, і з «Вечірнім Києвом», який з порядної української газети перетворився на українофобський мотлох. З відчутним часниковим присмаком.

Власна інформація

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com