Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Газета «по-київськи», «по-україн­ськи» чи «по-жидівськи»?

«Газета по-київськи» вкрала свою назву у знаменитих котлет, які під назвою «по-київськи» були дуже популярні в 90-ті роки у київських ресторанах. Але вживати «Газету по-київськи», на відміну від обікрадених нею котлет, вкрай небезпечно. Бо отруєна ксенофобією та україножерством, що проявляється у ненависті до української книжкової продукції, зокрема й величної української класики, яка пропонується киянам з полиць книжкової мережі «Бібліон».

Взагалі, «Газета по-київськи» — це типове «жовте» видання, що належить скандальновідомому жидівському олігарху І.Коломойському, який утримує своїм коштом, згідно з повідомленнями, іншу скандальновідому жидівку — Ю.Тимошенко. Це саме в розмові з цим жидівським скоробагатьком жидівка Тимошенко, яка обіймала тоді прем’єрську посаду, назвала українських людей «біомасою». І ці цинічні жидівські расисти розраховують, що їхній БЮТ підтримуватимуть українські виборці? Навряд чи!

Зрозуміло, що під стать своїм жидівським господарям і їхні нещасні газетки, які попри величезні кошти, ніяк не можуть стати популярними серед українців. А дуже, очевидно, хочеться. Тому і називають свої рептильки то «газета по-київськи», то «газета по-українськи» (ще один виплід жида Коломойського), а люди бачать, що всі вони є газетами «по-жидівськи». І на це немає ради.

Власна інформація

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com