Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Посол єврейсько-расистської держави Зіна Калай-Клайтман висловлюється як звичайний фашист

До такої думки доходять дописувачі тижневика «Персонал Плюс», звертаючи увагу на слова ізраїльського посла: «Я однозначно схвалюю боротьбу з антисемітизмом будь- якими способами і в будь-яких формах». Це дуже нагадує категоричність гасел націонал-соціалізму гітлерівської Німеччини, з якою, до речі, тісно співпрацювали сіоністи. До них належить і згадувана Калай-Клайтман. На схожість ізраїльської сіоністки з фашистами вказує сам привід для цитованого вище висловлювання: його вона зробила після бандитського знесення її співплемінником Черновецьким книжкового кіоску, де продавалися твори українських класиків.

Саме зі знищення книг починав свою державницьку діяльність А.Гітлер, злочини режиму якого засудив Міжнародний трибунал. І саме нищенням книг (та ще якої — Нового Заповіту!) займаються в Ізраїлі з ініціативи державних установ, про що повідомляли самі ізраїльтяни. Відомо, чим закінчила фашистська Німеччина та її прислужники — поліцаї. Тим самим, безсумнівно, закінчить і сіоністський Ізраїль разом зі своїми нарваними послами та угодовцями на кшталт Черновецького. Залишається тільки побажати, аби боротьба з єврейським расизмом подовжувалася «будь-якими засобами і в будь-яких формах»!

Власна інформація

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com