Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Позов МАУП задоволено в черговий раз

Напередодні, рішенням Печерського районного суду Києва задоволено позов Міжрегіональної Академії управління персоналом до заступника міністра освіти та науки України Василя Шинкарука.

Інформацію, яка міститься у висловлюваннях чиновника на адресу Академії, що була розміщена на шпальтах газети «Урядовий Кур’єр» № 186 від 5 жовтня 2006 року визнано не достовірною.

Суд стягнув з В. Шинкарука на користь МАУП 1000 грн. в порядку відшкодування моральної шкоди та усі судові витрати, які понесла Академія у зв’язку зі зверненням до суду.

Також, Печерський районний суд столиці, зобов’язав редакцію газети «Урядовий кур’єр», протягом десяти днів, з дня набрання рішенням чинності, спростувати подану недостовірну інформацію, щодо МАУП шляхом надрукування у рубриці «Спростування», на 8-й сторінці, резолютивної частини рішення суду без редакційних коментарів.

Сподіваємося, що у подальшому чільники Міністерства освіти і науки будуть надавати достовірну інформацію для ЗМІ і налагодять конструктивну співпрацю з навчальними закладами незалежно від форм власності та підпорядкування.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com