Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Зі святом Великодня!

Дорогі брати і сестри! Шановні колеги, студенти!

Вітаю Вас з великим і радісним святом Воскресіння Господнього — Великодня.

Вкотре Україна опиняється на межі розбрату. Темні богоборчі сили знову прагнуть втягнути країну та її націю у прірву нестабільності та неспокою. Показово, що відбувається це у дні святі для кожного українця — Великодні Свята. Проте у ці дні наші серця залишаться сповнені мудрості та віри. Адже добро завжди перемагає зло, а світло панує над темрявою. Наш Спаситель Ісус Христос довів це своїм Воскресінням.

Тож нехай це світле свято Воскресіння Господнього буде і для кожного із Вас святом перемоги світла над темрявою, святом духовного оновлення. Оптимізм та надія на допомогу Божу хай укріплює Вас, Ваших рідних та близьких на шляху духовного звершення та подвигу. Справа освіти та просвітництва — це наша християнська та громадянська місія. Разом з Вами ми робимо кроки до перетворення Міжрегіональної Академії управління персоналом на європейський центр освіти, науки і культури. І цим робимо свій важливий внесок у розбудову нашої держави. І нехай наші зусилля на цьому шляху будуть рішучими і послідовними, а помисли і цілі — чистими і благородними. Я пишаюсь тим, що ми завжди знаходили в собі сили вистоювати в умовах політичних та економічних негараздів. Вірю, що знайдемо в собі ці сили і тепер. Будьмо оптимістами, будьмо будівничими добрих справ на користь Україні! Нехай у житті кожного з Вас завжди панують злагода, благополуччя, мир і спокій. Хай повагою і розумінням повняться серця і будуть щирими взаємини з друзями та колегами.

Щиро зичу Вам, дорогі друзі, щастя, добра і злагоди.

Христос воскрес!

Голова Наглядової Ради МАУП
Георгій Щокін

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com