Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Передноворічне гарчання сатаністів

Підбивати підсумки під Новий Рік вже стало доброю традицією. Отже, і в Україні всі підбивають підсумки — і українофіли, і українофоби. Треба зазначити, що підсумки наших ворогів за 2006 рік навряд чи можна назвати втішними.

Україна поволі (навіть не без рипіння), але міцно і вперто стає справжньою, власне українською Україною і такий стан справ не може не викликати зубовного скреготу тих пекельних істот, улюбленою розвагою яких не так давно були пекельні чорні меси на Лисій горі. Але то було колись — зараз ці істоти розважаються в інший спосіб. Вони або прикрашають новорічну ялинку на Майдані Незалежності шестикутними зірками чи то пак повішеними україн­ськими козаками або намагаються зіпсувати передноворічний настрій україн­ським патріотам. Що ж до останнього, то для таких незугарностей використовуються різноманітні засоби масової інформації — або електронні, або друковані. За допомогою перших з нас збиткуються під час національної жалоби, транслюючи сумні розваги дегенеративного гатунку. За допомогою останніх запускають щиру дезінформацію, головна мета якої зобразити українців щонайменше людьми примітивними.

Ось і відома своєю злостивістю та добре проплаченим атлантизмом газета, відома як «Дзеркало тижня», розродилася черговою порцією злостивої, хоча і дещо замаскованої українофобії. Начебто нічого жахливого в «Дзеркалі тижня» не написано — просто підбиваються підсумки року в культурному житті нашої Вітчизни. Щоправда, підбивають ті підсумки дещо тенденційно. Адже не для кого не таємниця, звідки ростуть козлині ноги «Дзеркала тижня», як і те, що на сторінках цієї газети випасається майже в повному складі клан бездарних письменників, целулоїдних улюбленців Сороса, які працюють не покладаючи рук над знищенням україн­ської літератури. Інколи «Дзеркало тижня» опиняється в епіцентрі негучних скандалів. Колюча містечкова українофобія вилазить, як шило з мішку та викликає справедливе обурення в нормальних людей, і ті подають на люциперове люстерко до суду. На жаль, безуспішно. От і наприкінці цього року, оглядаючи культурні події року вирішили розумники-дотепники з бісового дзеркала показати свою ерудицію та сподобатися заокеанським спонсорам. Дісталося на горіхи Асоціації «Інша література» — за її сувору та безкомпромісну боротьбу проти літературної агентури Сороса в Україні. За це ж саме, себто за намагання врятувати українську літературу від дегенеративних тенденцій, перепало і МАУП. Мовляв, у деяких виданнях Міжрегіональної Академії йдеться, що США мають право поновити поправку Джексона-Венніка. Ось так — не більше й не менше. Гарне видання «Дзеркало тижня»! Важко уявити нормальну людину, яка вимагала б фактично економічної блокади своєї країни. Мабуть, для журналістів із «Дзеркала тижня» Україна не є вітчизною, а лише «страной», з якої хочеться втекти на жирні гранти.

«Дзеркало тижня», звичайно ж, не закликає до розправи над МАУП, але не може не натішитися сміливістю керівника видавництва «Факт», добродія з дуже українським прізвищем, який запекло воює із ксенофобами. Шкода тільки, що не пишуть в «Дзеркалі тижня», чий досвід — Троцького чи Кагановича — застосовує у боротьбі проти ксенофобів могутній та незламний «українець» Фінкельштейн (себто очільник «Факту»). Також дратує допитливих із «Дзеркала тижня» і те, що МАУП подає судові позови на захист ділової репутації. Мабуть, у «Дзеркалі» не знають, що то таке ділова репутація. Але, на це немає ради.

Врешті-решт, злости­вість журналістів із «Дзеркала тижня» не повинна викликати в нас подиву. Їхні попередники не встигли нас знищити 1933 року — звідси і ненависть. Дивує інше — як можна ненавидіти землю, по якій ходиш, адже можна ввести в оману людей, але ввести в оману Бога неможливо. Раніше чи пізніше, панове, та земля, яку ви так ненавидите, горітиме у вас під ногами. Схаменулися б хоч би перед Новим Роком.

Василь Боровик
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com